top of page
Team ZW header.jpg

WIE ZIJN WIJ?

Bouwen wordt door de steeds veranderende regelgeving niet alleen complexer maar ook duurder. Daarom hechten we bij Élan architecten bijzonder veel aandacht aan onze 3 kernwaarden:


  1. Intense betrokkenheid: Toenemende regelgeving en complexiteit in de bouwwereld eist tegenwoordig de nodige ervaring en expertise. Daarom bieden wij een doorgedreven begeleiding van voorontwerp tot oplevering.

  2. Respect voor het budget: Een toenemende complexiteit en strengere regelgeving houdt in dat bouwen steeds duurder wordt. Bij Élan architecten hebben we respect voor het budget van de opdrachtgever en zien we er op toe dat projecten binnen het vooropgestelde budget gerealiseerd kunnen worden.

  3. Inzicht: Met heldere taal en open communicatie verstrekken we iedere opdrachtgever inzicht in het volledig bouwproces. U maakt hierdoor gefundeerde beslissingen om onverwachte resultaten te vermijden.

Als u meer wil weten over wat wij als architect precies voor u kunnen doen, lees dan deze blog Hierin hebben wij omschreven wat onze job precies inhoudt.


Maak een afspraak voor een persoonlijke uiteenzetting over wat wij voor u kunnen betekenen!

CONTACTFORMULIER

Thanks for submitting!

  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn
bottom of page