WONING CJ

langgerekte woning met gesloten voorgevel en open achtergevel

De woning ligt op een noord-georiënteerd perceel dat uitgeeft op een natuurgebied. De indeling van de woning is gericht naar de achterliggende zichten, met open grondplan en verbondenheid met bovenliggende delen. In de kern werd een centrale lichtschacht voorzien waardoor de leefruimtes doorheen de dag in licht baden.

De materialisatie bestaat uit traditionele materialen, gecombineerd met zwarte volkern-panelen.
Deze zorgen voor een contrast en verbergen de carport en de toegang naar de tuin vanaf het openbaar domein.
Het resultaat is een duidelijk onderscheid tussen open en gesloten delen met optimale privacy voor de bewoners.

Fotografie: Lieven Geuns

 
 
  • Google Places
  • Facebook
  • Instagram
  • LinkedIn

©2020 by Élan architecten.

Élan architecten BV is ingeschreven op de tabel van Orde van Architecten - Provinciale Raad Limburg

​Élan architecten is gebonden aan het reglement van de beroepsplichten.